Toimitusehdot

Yleistä

JopasAirsoft.fi on Jopas Airsoftin ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Jopas Airsoft(Aputoiminimi Jopas Airsoft, Päätoiminimi Sähkötyöt J. Parhankangas Y-tunnus: 2666983-7, Lillbackankuja 15, 04360 Tuusula, 0409643935). Jopas Airsoft pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna. Voit maksaa ostokset Klarna Checkoutilla.

Lisätietoja: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/


Toimitus ja toimituskulut

Suomessa on käytettävissä toistaiseksi vain Matkahuolto kuljetuksille.

www.matkahuolto.fi


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-3] vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Vauriot kuljetuksessa

Jos havaitsen pakettia noudettaessa vaurioita ota yhteyttä välittömästä kuljetus yritykseen. Me emme vastaa kuljetusyhtiön kuljetuksesta.


Palautusoikeus

Asiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus kuluttajansuojalain mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. 

Huomaa aseissa, että koko kokonaisuus palautetaan aina! Palautettavien tai vaihdettavien tuotteiden on oltava alkuperäisessä pakkauksessaan ja hyvässä kunnossa myytäväksi. 

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä osoitteeseen info@jopasairsoft.fi ja pyydä palautusohjeita. 

Tuotepalautuksissa asiakkaalta laskutetaan toimitus- ja rahtikustannukset. Toimitus- ja rahtikustannuksia asianmukaisesta valituksesta ei laskuteta.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Yhteystiedot


info@jopasairsoft.fi

040 9643935

Lillbackankuja 15

Tuusula, Suomi


Suosituimmat
16,97 €
8,89 €
8,19 €
2,10 €
0,55 €
13,54 €
11,56 €
Alennukset
-5%
Specna Arms EDGE™ Precision BIO Kuula 0.30g - 1kg
13,00 € 13,68 €